söndag 21 mars 2010

Men snälla…

…jag orkar inte med mera snö! Så typiskt när man verkligen hoppats på att det skulle vara över. Hade tillochmed grillpremiär i går, och så ser det ut så här idag! Ja, ja jag får hålla mig inne…ska ta och möblera om sonens rum, nåt roligt ska man väl ha!

Inne…

DSC01179_redigerad-1 DSC01180_redigerad-1

                                                                 …och ute…grrr!

 

Ha en mysig söndag, trots det vita på utsidan!

Passa på att tävla om fint påskpaket här!

onsdag 17 mars 2010

Ny favorit!

Tog visst en liten oplanerad paus i bloggandet. Tiden har bara trillat i väg, och tiden har liksom inte rikigt funnits, varken för eget bloggande eller för besök hos mina “trogna” :-) Tack för att ni fortsatter att kika in till mig, är så glad för alla kommentarer, tack!

Fick hem (jobbet) lite nya ljus från Yankee Candle. Alltid lika svårt att ta hem “rätt” eftersom man inte har prov på alla, men denna gången blev det en lyckträff. Min nya favorit är helt klart Cherry Blossom, så goooo! Kan även plussa lite extra för Walk On The Beach, mumma! Rena, fräscha och äkta dofter…som godis :-)

DSC01172_redigerad-1 DSC01174_redigerad-1 DSC01175_redigerad-1

Ha en mysig onsdagskväll!

onsdag 10 mars 2010

Hjärtligt välkommen!

Denna annorlunda vattenpöl uppträdde på gatan igår, undrar vad det kan vara för tecken? Nån form av “love” tror jag att det är…hjärtligt välkommen våren! :-)

Rikigt härligt ute: takdropp, snöras och slask…som man har längtat! Härligt!

DSC00309 DSC00310

Ha en trevlig dag!

P.S Absolut inte Photoshopat, naturens egen gång rakt av!

måndag 8 mars 2010

Ny lampa!

Tyckte att den jag hade förut var lite liten, så jag slog till med en modell större! Nästa steg blir nog att ha en golvlampa i fönstret :-) Lite antiksilverfinish…mycket bättre!

DSC01160_redigerad-1 DSC01161_redigerad-1

Titta ute, klockan är närmare artontrettio och det är inte mörkt ännu! Härligt! Och inte bara det, det har varit rejält med takdropp och rinnande vatten på gatan idag…den är på gång! Tjohoo!!

Och så sitter jag i detta nu och tittar på Hollywoodfruar…kan nån ta låsa in Ank-madamen snart, och ge henne lite medicin, för på det loftet står det då rakt inte rätt till…skapligt sjuk! Hoppas verkligen inte att resten av världen tror att alla kvinnor från vårt avlånga land är lika störda. Hjälp vad det kan vara pinsamt att vara svensk ibland!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

fredag 5 mars 2010

Finskt fredagsmys!

Orkar inte så mycket mer idag, så det får bli lite fredagsmys. Har tur eftersom jag kan ligga i sängen i sovrummet och titta på tv:n i vardagsrummet. Lite kisande blir det allt (liten tjocktv) och antagligen somnar jag alldeles för tidigt om jag kryper ner in bingen, men jag kan om jag vill :-)

DSC01153_redigerad-1 DSC01154_redigerad-1 DSC01155_redigerad-1

Och det finska kom då naturligtvis inte från nån maträtt eller bastubad, utan från nybäddad säng och välfylld (nyss iallafall) godisskål :-)

Ha en lika mysig fredagskväll som jag tänker ha!

onsdag 3 mars 2010

Jisses vad lyxigt!

Tänk om man hade ett sånt här badrum! Snacka om hotellkänsla! Och lättstädat framför allt! Ja, ja det är bara att fortsätta drömma, en vacker dag så kanske det slår in. Kan se mig plaskande med ett glas bubbel i handen :-)

Ha en mycket trevlig dag i solen...härligt!

//L
Bilden kommer från Sköna Hems reportage om designern Rupert Landendinger.