lördag 30 oktober 2010

Trött!

Är man trött ska man vila/sova och då är det klart att en bekväm säng och mysiga lakan är ett måste. Har rensat bland mina lakan och har bara de bästa kvar, just nu Gripsholm i svart satin percale, och Grand Design i vit bomull…nu ska här sovas som en prinsessa om nätterna :-)

DSC02432 DSC02445    

DSC02446DSC02447

Trevlig förtsättning på helgen!

//L

P.S Kika in i nya Lantliv, jag “känner” en som är med…jättemysigt julhem! :-)

tisdag 26 oktober 2010

Mys!

Hade en dag fylld med shopping, hittade ett par trevliga fynd, men det bästa var fårskinn! Tänk att Rusta har sina små stjärnor på shoppinghimlen ibland :-)

DSC02433_redigerad-1 DSC02434_redigerad-1 DSC02435_redigerad-1

Jag är ju ledig…och därför tänker jag fortsätta med ett glas kaffe och en bloggvända…måste fylla på förrådet med inspiration :-)

Ha en trevlig dag!

//L

söndag 24 oktober 2010

Snö…bär!

Sista chansen att plocka in nåt fint från trädgården eftersom första snön kom för ett par dagar sen, och som känt är så brukar det mesta trilla av och bli ganska trist i samband med det. Har plockat undan sommaren så nu kan det snöa så mycket det vill. Inte för att jag ser fram emot vinter, snö och kyla, men ju fortare det kommer desto fortare går det bort och det blir vår igen! Tack!

DSC02429_redigerad-1 DSC02430_redigerad-1 DSC02431_redigerad-1 DSC02432_redigerad-1

Jag är ledig nästa vecka. Ska se till att göra lite sånt som “hänger över en” och njuta såklart!

Må så gott!

//L

måndag 18 oktober 2010

Rihanna - Only Girl (In The World)

En ny sån där klockren partylåt! Det spritter i benen :-)

//L

söndag 17 oktober 2010

“Mamma, du är störd!”

-Yes, I know! Som jag sagt tidigare: måla det som målas kan…det mesta går faktisk :-)

Före…

och efter…

DSC02427-1_redigerad-1 DSC02428-1_redigerad-1

…och det fungerade denna gången också! Undra på om man skulle måla tillbaka de svarta luckorna…??? Kanske nån dag när det är extra tråkigt *fniss*

Nu väntar innebandymatch!

Ha en trevlig söndag//L

torsdag 14 oktober 2010

Boktips!

Måste bara tipsa om pinfärska barnboken Björnen som längtade hem. Det var länge sedan det lästes sagor hemma hos oss, men nu är det dags att börja igen. Varför? Ja, författaren Karin Blixt, har jag inte så mycket vetskap om, men illustratören känner jag till desto mer…det är nämligen min storebror; Mikael Sjömilla!

**När hösten kommer är det dags för bofinken att flyga söderut och för björnen att hitta ett ide.
Men det är lättare sagt än gjort! Trots hjälp från mullvadens bostadsförmedling verkar det
närapå omöjligt. Och vintern smyger sig närmare ...**

DSC02424 DSC02425 DSC02426

Alla karaktärer i boken har sina små egenheter, men min favorit är helt klart den smått hysteriske/galne ekorren som dyker upp lite varstans…det är alltså en perfekt bok även för de som inte kan läsa ännu :-)

Nu ska jag hoppa i säng, kvällslektyren är ju fixad och jag är mycket nyfiken på hur boken slutar!

Trevlig läsning!

//L

lördag 9 oktober 2010

Original eller kopia?

Hur nära får man kopiera en produkt innan det blir ett övertramp? Miljögården tycks ha koll på den hårfina linjen. Jag blev ganska förvånad när jag såg den, himla lik om jag får säga det. När man väl tar i den inser man att den “riktiga” är mycket mer välpolerad än kopian, mjukare och rundare om man ska förklara det på ett bra sätt. Och priset: original 249 kr (lilla) och kopian 39 kr…men de är lika bra att ha godis i :-)

DSC02418 DSC02419

Ha en mysig lördag, det tänker jag ha!

//L

tisdag 5 oktober 2010

H&M!

Inte mycket att blogga om, men tipsa om H&M, och deras inredningsprylar kan jag ju alltid göra. Jag har hittat en hel del skoj; handdukar, grytlappar och kuddfodral. Nog för att jag jobbar i en inredningsbutik med massor, massor av inredning, men allt kan vi ju inte ha, och allt får vi inte ha i vårt sortiment :-)

I övriga livet står det ganska still, känner mig lite sliten…tror att det är förlusten av solen under min sommarsemester som gör sig påmind. Det är väl bara att kämpa på, det lär ju inte bli tjugofem grader varmt och strålande sol än på ett par månader :-)

Ser dock fram emot klockan nio ikväll: Desperate Housewives! Äntligen :-)

//L