lördag 18 juni 2011

Nåt att fundera på?

Ganska bra uppmaning måste jag tycka. Ibland glömmer man faktiskt bort alla tre utan att man tänker på det, så detta får bli mitt "semesterplugg". Jag ska lära mig att vara i nuet, leva, älska å skratta oftare i vilken ordning som helst. Vetskapen om att allt kan förändras, på ett kick, har visat sig två gånger under våren på de mest tragiska sätt. Nej, lev livet...nu!!! Hur det ska gå till det vet jag dock inte riktigt, men till en början ska jag ha semester; vänner, sol å bad, goda glassar, trevliga middagar...ja, lite har jag iallafall att börja med B-)

Må så gott!
Kram L

fredag 3 juni 2011

Ryggläge!

Maten fixad, vin-champagne-öl på kylning...allt klart för kalas på söndag! Nu är det njutning av svensk sommar när den är som bäst!

Trevlig helg!
//L

onsdag 1 juni 2011

Nya Lars Jonsson!

Jisses vad tiden går fort! Jag har verkligen inte mycket tid avsatt för bloggeri. Ser ju att det är en del som kikar in till mig, ber om ursäkt att det inte finns nåt nytt att läsa lite oftare, sorry! Ska försöka skärpa mig :-D

Har iallafall nåt nytt och trevligt att dokumentera, en ny affich från Lars Jonsson, "Pilgrimsfalk". Helst hade jag velat ha "Korp", men den är helt slut, tyvärr. Dock är denna väldigt fin den också så jag är nöjd.

Nu ska jag ta ett stort glas rött, jag är ledig hela vägen till tisdag...riktigt underbart!

Ha en mysig onsdag!
//L