tisdag 31 januari 2012

En vanlig tisdagskväll...

...kan man ta en träff med väninnor, god mat (förhoppningsvis) och lite gott att dricka. En lite lyxigare tisdag helt enkelt :-D

Må så gott!
L

söndag 29 januari 2012

Svag för ränder!

Svag för ränder!


Tycker det är skönt att dagarna känns lite ljusare, man går inte runt i en dvala längre! Och det går att ta kort...även om inte jag kan ta kort (sådär fina med djup, som alla andra) så finns förutsättningen. Härligt!

Insåg just att jag måste vara svag för randigt. Finns flera saker i hemmet, och självklart svartvitt Fräscht! :-D

Nu ska det fixas lite middag, får bli nåt lite smaskigt. Lite seg efter en gårdagskväll med goda vänner, skaldjur och bubbel så jag ska nog hitta på nåt extra bra :-D Sen blir det långpromenad, frisk luft är bra mot seghet har jag hört!

Trevlig söndag!

lördag 28 januari 2012

Jag är tillbaka!

Efter många om och men så känns det som att jag har fått nya "krafter" att ta tag i bloggen igen. Hoppas att jag slipper tramsigheterna som gjorde att jag slutade. Hur det än är så är det ju hemskt trevligt att blogga när alla trevliga bekanskaper visar sig, och inte de som bara vill förstöra. Men som sagt: håller tummarna för att det ska fungera denna gång :-)

Nu till årets första inlägg!

Visst är det väl härligt att vi är på rätt sida om året? Jag ser fram emot vår nåt otroligt! Egentligen bästa tiden nu, när man får gå och vänta/längta och fuska lite med krispiga tulpaner och pärlhyacinter. Tycker tillochmed att det känns i luften att det är på gång...nja, blundar man och önskar tillräckligt hårt så :-)

Ha en underbar helg!
Kram L