onsdag 30 maj 2012

Födelsedagspresent...

...till mig själv, från mig själv! Har tittat på kamera länge men inte riktigt kommit till skott. Så kom det brev från Postkodlotteriet, och så kom födelsedagen och då slog jag till! Nu ska här fotas och trixas :-D

Nikon L310, lagom stor och jätteenkel att förstå. Jag är verkligen ingen toppfotograf, men vill ändå ha en bra kamera som kan fota bra vid alla tillfällen. Och vad jag har hunnit se så verkar den perfekt :-D

Ha en underbar dag!
L

torsdag 24 maj 2012

Rätt håll!

Ja, nog kan man säga att det är rätt håll som högtrycket/en går åt. Här är det 25 grader varmt...om inte mer? Riktig högsommarvärme B-) Hoppas det håller sig, eller tänker vara likadant när det är dags för semester! Pleaaaase ;-)

Tog hjälp av bästa när "stolpidén" kläcktes. Design och målning av mig, men jisses vad rastlös jag blir, pillermålning är inget för mig, nä stora ytor och stora penslar...tack! Men nu är det gjort, och resultatet är jag nöjd med :-D Huvudsaken är ju att jag vet åt var det bär!

See you!
L

fredag 18 maj 2012

D I Y!

Nä, varför ska man ha gamla användbara saker ståendes skräpande i ett skåp? När man kan få en ny användbar icke tråkig sak med ett par kulor och lite färg? Tack för tipset "Fröken Fräken", nu är min gamla bricka som ny!

Trevlig helg!
L

måndag 14 maj 2012

Coolt!

Kikade på nya Hamilton i går kväll. Gott betyg, trots lite väl mycket rått slagsmål.

Det häftigaste är dock att sonens gudfar är med! Hi hi! Ska krama honom extra nästa gång vi ses, herre gud han har ju varit i samma rum, och film, som Persbrant!

Ett par sekunder senare i denna sekvens syns Per till höger i bild, som barbesökare.
Sonens kommentar "undrar vad de pratar om...mig kanske" :-)

En liten solskenshistoria en grå och trist dag som denna!

Bild: sf.se

onsdag 9 maj 2012

Mums i påse!

Inte varje kväll man får finfina prylar i en goodie bag, men i kväll hände det :-D
Vi blev inbjudna till Kungsträdgården, och lanseringen av Färg & Form och Ernst nya samarbete. Oj, så mycket fint! Det ska bli jätteskoj att få utöka sortimentet till hösten...massa mums. ;-)

Myskväll med ljus väntar!
L

söndag 6 maj 2012

Ny!

Har uppenbarligen en liten svaghet för fåglar...på bild :-D Ytterligare en Lars Jonsson (3 sedan förut). Vet inte, men de är "lätta" och känns...lite somriga...ja, inte vet jag? Fina tycker jag!

L

torsdag 3 maj 2012

Vet egentligen inte vad jag ska skriva. Känner bara att jag vill. Fast man bara är helt tom. Ledsen. Arg. Frustrerad. Besviken.
Varit på begravning. Det är aldrig trevligt. Men det är än mindre trevligt när det handlar om en liten kämpe. En liten kille som säkert blivit racerförare. En liten kille som säkert tagit alla tjejer med storm. En liten kille som säkert bara levt livet om han bara fått...jävla cancer. Jävla cancer! JÄVLA CANCER!!!

Jag skänker pengar till Barncancerfonden (pg 90 20 90-0) lite då och då. Från och med i dag är jag månadsgivare.

Till minne av lille A.

tisdag 1 maj 2012

Omflytt!

Blir alltid lite rastlös i inredningsnerven när det börjar surra vårigt ute. Flyttade stora (tunga) spegeln från sovrummet till matrummet, och vips så ser man sjön...om man sitter på "rätt" sida om bordet :-D Härligt!

Vilket väder också! Nu är det nog härligaste tiden, speciellt när det klarblå himmel och vindstilla! Njuuut!!!

Uppdatering: i två dagar såg man små vågor, nu har träden slagit ut så mycket att det bara är grönt. Men det är ju ganska trivsamt det också :-D

Ha en underbar 1:a maj B-)
L