onsdag 26 september 2012

Tips, tips, tips!
Måste bara tipsa om bästa grytan! 
Har ju letat och letat efter en fin emaljgryta. Fick ju en "från dyra gatan" när jag fyllde, men jag hade så svårt att välja färg...snacka om problem ;-) Den jag ville ha var i allafall för dyr...det är ju bara en gryta, plus att jag har en annan i gjutjärn men ibland är den för stor...så i vilket fall, när denna kom på tal (av moster som har en lila) så slog jag till! Och vad nöjd jag är! Perfekt storlek och såååå snygg grå, yes :-)

Dagens toppentips!
Lina

tisdag 25 september 2012

Yeah! Har lärt mig att lägga in fler bilder i ett och samma inlägg! Ja, med Iphone alltså ;-)

Lite under- och efterbilder!

En god natts sömn till er!
Lina

söndag 23 september 2012

Älska hösten! Med allt vad den bjuder på!
Dagen har spenderats på blå-gula varuhuset, en tur till butik C...den med massa fina glas, fint porslin och bra stekpannor. Och så till jättestora mataffären på tre bokstäver där finaste emaljgrytan fick följa med hem, nu ska det provas olika grytor vill jag lova :-)

lördag 22 september 2012

I dag blir det bara att vara! Eller, inte riktigt, jag har ledig lördag och då ska ju allt praktiskt klaras av. Tvätt, städ, plock osv. Men jag är ledig. Ledig. Och det regnar. Och det är lite mörkt. Och jag bara njuter. Ljus, kaffe, sitta i soffan och surfa nätet en stund utan att bli avbruten...älskart! Fast om nån timme kan är jag säkert rastlös, och precis så får det vara en ledig lördag!

Mys, mys!
L

onsdag 19 september 2012

Lite impulsiv skulle jag nog kalla mig. I väntan på att en äppelkaka skulle svalna så blev matbordet svart! Undra på om buffén ska få bli det...igen? Ja, ja vi får se :-)

Nu kommer det besök, trevligt sådant, och spännande. Det händer grejer här :-)

måndag 17 september 2012

Det är väldigt sällan det förekommer "kvällsfika" i vår lilla familj. Dock är jag (tyvärr) en sån som blir vansinnigt sugen på något gott emellanåt. Allt som oftast åt det salta hållet...chips, lakrits osv, men i dag nåt sött! Ingen vidare äppelskörd i år (tror jag tog de fem som fanns) så nu gäller det att njuta som bara den :-)

Smaklig spis!
L

lördag 8 september 2012

Lite kvistar för att förgylla lördagen lite.
Och så försöker jag hitta "trixen" med nya IPhone, det går framåt.

Mysig lördag!
L

tisdag 4 september 2012

Sommarslut!

Spelar väl ingen som helst roll att sommaren är slut, även om kudden anser att det borde vara högsommar just nu! Har gått och klurat på om den skulle få följa med hem till soffan, och sen har jag glömt bort den?!? Tills det kom en kund och köpte en likadan...passar toppen juh! :-)