onsdag 31 oktober 2012

Den som spar...

...hon har! Ja, nu står det inte på förrän julsakerna ska plockas fram. Ja, i allafall på jobbet, hemma får det allt vänta ett tag till. Men, till trots, ett litet doftljus från Yankee Candle har sparats och i kväll var det lite extra rått och kallt så då passade det toppen med "Apple Cider". Stort minus är att den doften inte finns i år, men vi har allt hittat godbitar som kommer upp i samma klass som denna. Ljuvliga, och några kommer absolut med hem.

Nu ska jag njuta vidare...tror det får bli ett glas must! Hmm, julkänslan har nog infunnit sig bara av ett ynka ljus :-)

//lina

lördag 27 oktober 2012

Vilka är Ni?

Ännu en vecka över! Himlans vad fort det går! Stooopp! Börjar med att avnjuta lördagens middag. Tv-mys med sonen. Ledig bara-vara-söndag. Perfekt!

Ser ju att besöksräknaren tickar på, vilket gör mig MYCKET NYFIKEN! Vissa vet jag kikar in. Vissa är jättegulliga och lämnar sina avtryck så jag kan kika in på deras trevliga bloggar. Vissa kikar in, men lämnar inga spår? Vilka är Ni? Jag är JÄTTENYFIKEN :-)

Ha en mysig lördagskväll...alla Ni därute!
Lina

tisdag 23 oktober 2012

Skål-älskare?!

Tror nog att jag kan hävda ganska säkert att alla har någon form av "behovsak-jag-inte-kan-leva-utan", eller? Oftast tillhör ju skor, väskor och smycken detta pulshöjande femomen. Inte hos mig! Jo, ibland...alla tre, men inte så ofta som skålar och byttor av alla de slag som nästan får trycket så högt att ådran i pannan exploderar! Och nu blev det visst så högt att jag blev yr och inte kunde ta det vettigaste beslutet att låta dem vara kvar i butiken. Det står ju "mitt namn" på dem! Juh! Tolv stycken! Tolv stycken trevliga gäster ska få god soppa någon kulen kväll. Tolv stycken ska förgylla min kväll...förhoppningsvis flera gånger. Bara det är ju skäl nog att ta med dem hem...högt tryck eller inte! :-)

Trevlig kväll!
Lina

fredag 19 oktober 2012

Störningsmoment!

Ibland är det verkligen hopplöst att få till det! Det fastnar liksom. Det blir liksom inte klart. Det blir ett stort irriterande störningsmoment. Återkommer gång på gång. Stirrar. Vrider. Vänder. Går och byter. Irriterande!!! Världsliga problem, absolut. Men vet ju känslan när det faller på plats. Euforisk! Vill ju åt den...nu! Vad fasiken ska jag ställa på skänken?! :-)

I övrigt njuter jag av en ledig fredag. Visst det ska göras en del sysslor, men jag är ledig. Och i morgon ska jag bara roa mig...hurra!!! Dock kvarstår ovanstående problem. Och tips mottages mycket tacksamt. För störningsmoment ska man inte ha...så dä så!

Mysig fredag!
Lina

tisdag 16 oktober 2012

Ljus, ljus, ljus!

Mörkt och trist och tråkigt...tycker många. Jag tycker det är nedtonat och mysigt och roande. Vem gillar inte att tända en massa levade ljus? Så många att elelementen stängs av? Och vem gillar inte hett tea med smak av chili, stora stickade tröjor, kängor som gör att man känner sig som "Pippi", ostar som är blågröna (fler sorter än sommartid eftersom de nu kan ätas med pepparkakor), långkok som får ingredienserna att falla i småbitar, och det bästa: sprätta genom lövhögar? Jag vet mitt svar, fullkomligt ÄLSKAR DET!

Mysig tisdagskväll!
Lina

lördag 13 oktober 2012

Bara måste!

Ibland dyker det liksom bara upp. Det surrar och snurrar för fullt. Framför allt annat så kliar det i fingrarna. Så mycket att jag bara måste ändra på nåt här hemma. Som i dag. Tjopp tjopp upp med "nya" gardiner och på med en nyinköpt löpare! Älskart! Inreda är verkligen som en drog, det ger i allafall kickar...och är starkt beroendeframkallande!

Strax börja piffa sig själv och hoppa i "den lilla svarta". Det är fest på gång! :-)

Trevlig lördagskväll!
Lina

fredag 12 oktober 2012

Fredagsmys!

Äntligen smyger sig fredagskänslan på lite. Har mest farit runt och packat upp varor i dag. Hittat två trevliga fynd. Fått MYCKET trevlig respons (den som lever får se) och jobbat med söta "Anne-Marie". Fnissade på mig (nästan) eftersom jag kallade henne fel namn...trött bloggerska tror jag, men får hon i allafall heta så...resten av sitt liv! :-)

Mysig fredagskväll!
Lina

måndag 8 oktober 2012

Från main till lyx!

Jag är ingen person som kan "ha det bra som det är" speciellt länge. Är faktiskt förvånad över att väggarna fått vara vita så länge som de varit. Sedan vet jag att låna hem tapetböcker, det är inte bra. Eller bra. Det är toppen! Speciellt när det finns en bok med bara svart och vitt i, man bara dör! Var bara tvungen att köpa en rulle. Och gissa om jag är nöjd, det blev så himla Snyggt! Riktig lyxkänsla :-)

Trevlig måndagskväll!
Lina

söndag 7 oktober 2012

Multimedia message

I dag hoppas jag att inredningstankarna har snurrat i gång hos några! Reportage i NaBostad :-) Hade min kära fd kollega här på besök för ett par veckor sedan, och här är första delen. Kommer att vara med lite då och då under hösten, förhoppningen är att länsborna ska få lite idéer och inspireras. För väl är väl att jag inte kommer vara med på fler bilder. Hej och hå vad jag vantrivs framför kameran, syns inte alls va? :-)

Mysig söndag på er!

torsdag 4 oktober 2012

Lite höstmysigt på baksidan! Plockade ut lite ur förrådet...i lite höstigare färger :-) Har ju knappt varit ute i sommar och inte lär det väl bli av nu, men piffa är ju alltid trevligt!

//Lina

onsdag 3 oktober 2012

Nu tänds det ljus i mängder! Älskart! Jag är ju en av "de där" som älskar hösten. Jag menar, vem gillar inte stickade tröjor, kängor och boots, ljus...många och med och utan doft, mustiga grytor...listan kan göras lång! Jag njuter i fulla drag :-)

Mysig onsdagskväll!
//Lina