torsdag 29 november 2012

Adventsljusstake a la 2012

Så var det dags. Dags att fixa allt inför första advent, och påbörja det andra fixet inför jul. Tror i ärlighetens namn inte att jag har haft samma ljusstake nåt år?! Och varför ändra på den traditionen i år? Fyra stormlyktor från On Interiör och lite små istappar på tråd...klart! Gillar att ha blockljus, antikljus tar slut så himla snabbt, nu kan det eldas länge.

Så välkommen 1:a advent och december, nu kör vi!
//Lina

torsdag 22 november 2012

Italien, Florens!

Lite uppehåll på bloggen, men det är inget konstigare än en liten tripp utomlands. I studiesyfte. Intensiva dagar med "turistiskt" innehåll. Nya goa bekantskaper. Stora statyer. Makalös arkitektur. Dyra butiker. Konstiga maträtter. Underbara glassar...och trevliga viner :-)

Så, vill man uppleva något vackert för själen, ögat och gommen (vin) så åk till Toscana, Florens, Italien! Gilla! Dock en liten parentes angående maten...ja,vi är bättre på det ;-)

//Lina

torsdag 15 november 2012

Tjöta sovrum!

Men jag är så jäkla nöjd, så nöjd att jag vill gå lös på något mer...?! En vägg, ett skåp eller varför inte en stol? Det sistnämnda finns det några av eftersom det verkar bli lite av en fyndgrej :-)

Klurar vidare!
Trevlig kväll, snart fredagskänsla juh :-)

tisdag 13 november 2012

50 000 besök!

Inte illa pinkat!

Tack alla Ni som kikar in och alla Ni som lämnar söta kommentarer, utan Er skulle det inte bli så mycket! Tack!

Fortsätter nog ett tag till!

Kram på er!
Lina

söndag 11 november 2012

Fars dag!

Grattis alla pappor!
En ren och skär mysdag! Sovmorgon, lång frukost, skrota runt, gofika hos far och mor, och snart söndagsmiddag. Helt enkelt en perfekt söndag!

Lina

onsdag 7 november 2012

Problemet löst!

Tänk att ibland tar det lite tid. Och så kommer det nåt, och så bara löser det sig. De mycket populära "dome" (själv kallar jag dem glaskupa) kom till jobbet i dag. Så fina och lagom stora, men utan färg på...foten, fatet, podiet...vad vet jag?! Så fram med färg och pensel, och schwop schwop så blev de ännu snyggare. Och irriteringsmomentet på skänken i sovrummet är som bortblåst :-)

God natt
Lina

P.S Hålet i väggen har bara varit där i minst tre år...ska nog fixa det! :-)

måndag 5 november 2012

Så får det bli!

Ruggig måndag, och ännu ruggigare blev den eftersom jag var tvungen att jobba i korsdrag! Ja, varför går jag inte in på här, men doften var inte behaglig...huuu!

Jag är förmodligen sist i sverige med att prova Chai. Vet faktiskt inte ens vad det är, mer än ett tea?! En vän hade införskaffat ett annat smaksatt tea, vilket jag skulle köpa i dag, men så fick jag se detta. Måste provas...med en chokladbit som sällskap, och med "röd" mjölk. Tea och kaffe är bäst med "röd" mjölk...that's it! :-)