måndag 16 november 2009

Hemma igen!

Åh, vilken vecka! Vi har bara ätit, druckit, fnittrat, flutit, och intagit ryggläge i solen. Visst finns det saker man skulle vilja ha ändrat lite på som; att man inte fick vin "mer" än till lunch och middag. Detta innebar att man tog sig en whiskey efter frukost ulk! Hade ju varit gott med nåt litet bubbel kanske :-) Allt serverades i vita flour-tant-plastmuggar utom i restaurangen och puben, men så slapp man ju skärsår vid poolen förstås. Efterrätterna såg gudomligt goda ut, men innehöll inte en enda liten gnutta med socker eller annat gotta, som en annan är van vid, å andra sidan fick man inga hål i tänderna! Och så har man blivit bortgift ett par gånger, men jag vet inte...tycker att jag är värd mer än ett visst antal kameler så jag tackade nej :-) Trots detta så har det stora hela varit värt varenda krona, men det är himla skönt att vara hemma igen, dock lite piggare och brunare :-)

DSC00198 DSC00212
DSC00193 DSC00221

Nu väntar vardag med stjärnor, tomtar och allt annat som hör julen till. Tänk att det är första advent om mindre än två veckor, ni har väl koll på alla ljusstakar och stjärnor? Annars är det dags att börja leta, det står inte på förrän han med röd luva knackar på dörren!

Må så gott!

5 kommentarer:

Kalkstenssommar sa...

Välkommen hem!
Det låter som en perfekt semester. Jag och min syster hade en hel vecka i Italien i somras, underbart.

Julkorten börjar ta form, det är ett roligt pyssel tillsammans med barnen. Hoppas din julfeeling kommer snart....

Kram L

limerose sa...

Äntligen hemma... har vi "lekt" här. Lite nytt i v-rummet. Ringer dig. Kram

Lallis - liv och leverne sa...

Välkommen hem. Härligt!!!
kram

UllaMona sa...

Välkommen hem! Låter som att du har haft en riktigt skön vecka. Jag har inte sett skymten av solen på länge länge och ingen snö har vi heller...allt är bara grått.

I år har jag köpt ny adventsstjärna...röd med vita prickar...jättefin.

Kram

Veronika sa...

Gisses vilket paradis ni varit på! Det var du värd. Vilken härlig känsla att åka med vänner så där, för det antar jag att du gjort? Det är sånt man behöver på höstkanten, så man får nya krafter. En skön tid väntar nu även i Sverige, med allt julstök och mysiga belysningar. Välkommen hem, säger även jag!