onsdag 17 mars 2010

Ny favorit!

Tog visst en liten oplanerad paus i bloggandet. Tiden har bara trillat i väg, och tiden har liksom inte rikigt funnits, varken för eget bloggande eller för besök hos mina “trogna” :-) Tack för att ni fortsatter att kika in till mig, är så glad för alla kommentarer, tack!

Fick hem (jobbet) lite nya ljus från Yankee Candle. Alltid lika svårt att ta hem “rätt” eftersom man inte har prov på alla, men denna gången blev det en lyckträff. Min nya favorit är helt klart Cherry Blossom, så goooo! Kan även plussa lite extra för Walk On The Beach, mumma! Rena, fräscha och äkta dofter…som godis :-)

DSC01172_redigerad-1 DSC01174_redigerad-1 DSC01175_redigerad-1

Ha en mysig onsdagskväll!

5 kommentarer:

Min lya och jag sa...

Det där med ofrivillig bloggpaus känner jag igen :-) Tiden räcker ju inte till,till allt man ska/vill göra.... Å speciellt inte nu när våren har kommit med ljusa mornar och kvällar.
Så himla härligt. Här pågår gardinbyten och vårpiff = underbart!!

Ha det gott. Kram fr Norrland

Vitacharmen sa...

ofrivilliga bloggpauser är ngot som känns igen. Tyvärr blir det allt för ofta för min del känner jag. Förhoppningsvis finns det dom som uppskattar mina inlägg lika mycket som jag dina när jag ser att det finns ett nytt :-)

Ha en fortsatt trevlig kväll
kram Linda

Fröken Fräken sa...

Ja, ibland har man ju fullt upp i det verkliga livet, och då kan man låta bloggen få vila lite! Hoppas att du har en mysig kväll med de väldoftande ljusen :-)

Ewas Lilla Boning sa...

Hej Har samma torka här då det gäller bloggandet .Men vi kommer igen vad det lider ;)
De där ljusen älskar jag .Brukar beställa dem från nätet

Ha en bra dag // Ewa

Malin sa...

Hej!

I bland flyger tiden bara iväg... Men vist är det underbart att det blir ljusare ute nu. Hoppas det fortsätter regna i helgen så att det tar lite mer på snön. Sen kan solen komma och förhoppningsvis torka till lite. Risken är väl tyvärr att det kommer att bli rena lervällingen ute innan det går att ta en tur på gräsmattan. Ja, ja man kan inte mer än att längta =)

Må så gott!

Kram Malin