torsdag 19 augusti 2010

Uppkopplad!

Så var man med i leken igen! Telefon-tv-bredbandsleverantören kunde inte leverera det som utlovats så jag har varit bortkopplad från det mesta ett tag. Nu har allt blivit lagat och fixat och man kan leva som vanligt igen :-)

Burkar är bra att ha, speciellt om man har ett skafferi som är lite extra dragit i brist på isolering, men som ändå fyller sin funktion som extra kylskåp, om det inte är tjugofem minusgrader som det var i vintras, då blir det en extra frys! I vilket fall så känns det lite bättre att isolera matvarorna, småkryp har ju förmåga att ta sig i lite överallt…äckligt! Bonus är att burkarna är sååå snygga (och skafferiet med) *ler*

DSC02137 DSC02138 DSC02139

Nu väntar Ernst…och en alldeles underbar masugn i Järnboås!

Ha en trevlig torsdagskväll!

P.S Nu är inställningarna fixade, så nu kan även du Helena lämna kommentarer :-)

//L

3 kommentarer:

UllaMona sa...

Hej på dej du
så kul att du är tillbaka i cybervärlden...jag är väldigt nyfiken på soffan som du sprayade svart med skofärg...håller färgen?

Kram

Huset vid ån sa...

Ernst får man inte missa, han är en klippa!
Önskar dig en Trevlig helg! Kram Therese

Anonym sa...

Tack för det snälla du! :-) Nu kan även blogglösa jag vara delaktig :-) Vilka snygga burkar du har, vart hittar man såna? Och Ernst måste man ju bara älska, speciellt det här året tycker jag han överträffat sig själv. Den där uteplatsen vill jag ha, eldstaden, planken, skiffret...*mmm* Har bett min sambo att hålla utkik efter ett sånt där snyggt rostigt rör när han är ute och jobbar. :-)

Trevlig kväll! //Helena