måndag 10 januari 2011

Tillbaka till det normala…

…på en eftermiddag! Julen är bortstädad, och jag tackar för denna gången. Lika mysigt och trevligt som det är att plocka fram allt som har med jul att göra, lika mysigt och trevligt är det att återgå till det normala utan allt som har med jul att göra. Ses om några månader igen! :-)

DSC02532_redigerad-1 DSC02533_redigerad-1
DSC02534_redigerad-1 DSC02535_redigerad-1

Det har skett en liten omflyttning av fåtöljer. Mina små vita har hamnat i sonens rum, och sonens stora svarta har hamnat i vardagsrummet…jag kan baske mig inte bestämma mig för hur det ska bli…men det är väl det som är sååå skoj?! Fortsättning följer alltså :-)

Må så gott!

//L

4 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Nä, det är ju roligast att få flytta runt grejer och testa! Tänk om man aldrig ville ändra på något utan var nöjd... panik säger jag! ;-D

UllaMona sa...

Håller med dig om att det är skönt att flytta ut julen!!!Jag möblerar inte om så ofta pga. utrymmesskäl eller...lathet
Kramen

Min lya och jag sa...

Halloj bruden!!

ja visst är det härligt att stöka undan julen?! Det blir så rent och fräscht...å man börjar så sakta få en lite,liten känsla av att våren kommer på några månader :-)

Köpstopp på armband säger du......Igentligen så hade jag köpstopp på allt,men så hittade jag ett armband på Tradera....å vips så hävdes köpstoppet omg :-)

Ha det gott kära du!! Kram....

GundaM sa...

stilig ble det og gøy å ommbøblere javisst!!!

god helg, stor klem fra meg