tisdag 24 maj 2011

Våga vägra elefant!

Jag är ganska duktig på att surfa runt bland bloggar, naturligtvis de som handlar om hus, hem och inredning. Det slår en emellanåt att det måste vara en enorm genomslagskraft när det gäller "vad som är inne". Nåt som måste vara just nåt sånt är elefantkuddar. Och naturligtvis inte vilka elefantkuddar som helst utan Ester Ericssons, Svenskt Tenn. Ja, den är fin. Ja, den är cool. Ja, den är "inne". Frågan kvarstår dock: måste alla svenskar ha en sån i sitt hem? Nä, det tycker inte jag! Och bara för å gå lite mot strömmen så har jag införskaffat en "Moln" design Gunilla Axén för Färg & Form. Minst lika cool, lite tuffare, men inte fullt lika vanlig. Vad tycker du?

Må så gott!
//L

4 kommentarer:

UllaMona sa...

Absolut inte...

24seven by [bo:bakk] sa...

Du vet nog vad jag svarar på den frågan. :)

Hur har det gått med reportaget? Jag längtar efter att få se de där bilderna. Sen kommer jag lägga in en ansökan om ändrad folkbokföringsadress. ;)
Kram!

Hemma hos Razzel sa...

Ha ha... jo man blir lite lätt hjärntvättad ; )

Fröken Fräken sa...

Jag kan verkligen gilla tygerna från Svenskt tenn, men med det meterpriset så skulle jag ju behöva ha de kuddarna i typ tio år innan det blev ett rimligt pris.. och det skulle jag ju aldrig stå ut med! Nej, trevligare med lite moln, eller som i mitt fall just nu, omsydda lakan till kuddar.