söndag 31 juli 2011

Det krävs inte mycket...

...för att livet ska kännas toppen. Vänner, sol, vin och god mat, som leder till vilda vansinniga diskusioner med både skratt och gråt, det är semester det! I ytterligare TVÅ VECKOR ska det fortsätta...härligt :-D

See you!
L

måndag 25 juli 2011

Semestermys!

Lite kortspel, gott å dricka och spöregn. Ganska mysig semesterstart, men ingen ihållande nederbörd hoppas jag!

Trevlig kväll, L

söndag 24 juli 2011

Finns inte ord.
Kram L

söndag 17 juli 2011

Sommarens första fynd!

Det är verkligen helt otroligt vad tiden går fort! Nog för att vi har hunnit med grillkvällar, race med ribbåt, midsommar, resa till Bulgarien, tjejfest, och så jobb på det. Det är ju faktiskt en hel del ser jag nu när jag skriver det, men jag vill hinna med mera! Tur är ju då att jag jobbar en vecka till och sedan har tre veckors semester, och att även den ska avnjutas med div aktiviteter. Härligt!

Har faktiskt inte alls hunnit med att “fynda” denna sommar, men tog en sväng till den berömda “Erikshjälpen” i går, och hittade ett par trevliga prylar som fick följa med…och när man bara blev 73:- fattigare så måste det ju kallas för fynd! :-)

Trevliga ljusstakar, ännu en lampa (som redan sprayats, därav det lite flammiga utseendet) och till sist en liten svart burk som får rymma ytterligare en sort av teapåsar.

Nu ska jag ta å plocka av lite hallon!

Trevlig söndag!

//L