söndag 17 juli 2011

Sommarens första fynd!

Det är verkligen helt otroligt vad tiden går fort! Nog för att vi har hunnit med grillkvällar, race med ribbåt, midsommar, resa till Bulgarien, tjejfest, och så jobb på det. Det är ju faktiskt en hel del ser jag nu när jag skriver det, men jag vill hinna med mera! Tur är ju då att jag jobbar en vecka till och sedan har tre veckors semester, och att även den ska avnjutas med div aktiviteter. Härligt!

Har faktiskt inte alls hunnit med att “fynda” denna sommar, men tog en sväng till den berömda “Erikshjälpen” i går, och hittade ett par trevliga prylar som fick följa med…och när man bara blev 73:- fattigare så måste det ju kallas för fynd! :-)

Trevliga ljusstakar, ännu en lampa (som redan sprayats, därav det lite flammiga utseendet) och till sist en liten svart burk som får rymma ytterligare en sort av teapåsar.

Nu ska jag ta å plocka av lite hallon!

Trevlig söndag!

//L

2 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Ja, jag fattar ingenting heller! Vart har alla semesterdagar tagit vägen? Så här fort går aldrig tiden när man jobbar! Turligt nog väntar 21 dagar till med ledighet... och tur att du hunnit göra en del fina loppisfynd också.

Linda sa...

Ja visst rusar tiden fort....Jag är inne på min 3:e semester vecka.....å när man tänker efter att det är ett helt år tills nästa gång,så vill man gärna stanna tiden här och nu :-)
Men här ska tas till vara på alla kvarvarande dagar och bara njuta!!!

Kul med lite billiga fynd......var på loppis för några dagar sedan,men kom "bara" hem med en svart ram.....Ja,ja...kanske bättre lycka nästa gång :-)

Hoppas du får en toppenstart på den nya veckan...Kramar!!