söndag 29 januari 2012

Svag för ränder!

Svag för ränder!


Tycker det är skönt att dagarna känns lite ljusare, man går inte runt i en dvala längre! Och det går att ta kort...även om inte jag kan ta kort (sådär fina med djup, som alla andra) så finns förutsättningen. Härligt!

Insåg just att jag måste vara svag för randigt. Finns flera saker i hemmet, och självklart svartvitt Fräscht! :-D

Nu ska det fixas lite middag, får bli nåt lite smaskigt. Lite seg efter en gårdagskväll med goda vänner, skaldjur och bubbel så jag ska nog hitta på nåt extra bra :-D Sen blir det långpromenad, frisk luft är bra mot seghet har jag hört!

Trevlig söndag!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, tycker att dina kort blir väldigt bra:) Kul med lite bubbel och gott med skaldjur, mums. Ha en toppendag för idag lyser solen:))

Anonym sa...

Hej! Jag gillar också det jag ser!! Hittar ingen mail till dig, har du lust att kontakta mig+ Så får jag fråga mer privat. :-) Varma hälsningar Anna Mård

Anonym sa...

Åh, äntligen!
Jag har kollat flera ggr om du ev var tillbaxa. Kul.

Visst är det härligt att det är eller känslan i kroppen är lite vårig. Tror till och med jag hörde en liten vårpippi igår.

Kramar Linda i Villa Björkebo

Fröken Fräken sa...

Roligt att se att du är tillbaka!
Jag är ju inte så mycket för mönster, förutom just då randigt! Alltid snyggt. Har spanat in lite randiga kuddar på HM Home tex som jag hoppas kunna lägga vantarna på snart.