torsdag 23 februari 2012

Grattis Victoria och Daniel!

Äntligen är lillprinsessan här!
 Hoppas nu att V&D får njuta lite i fred, det går så himla fort...rätt vad det är så är de små liven sexton år och funderar på gymnasieval :-)
Bild: tyvärr okänd.

Sen måste jag tacka för all uppärksamhet i samband med reportaget i Plaza. Jag har fått så mycket glada tillrop och beröm från alla möjliga, kända som okända. Det är verkligen jätteskoj, och lite stolt är jag allt :-)

Och till "Lii". Roligt att du gillade soffan. Den har fått väldigt många blickar på sig. Jag gick helt enkelt till skoaffären och köpte SKOSPRAY (färg) INTE SKOCREME. Det är nog inte vanligt att det finns på lager, men jag har sån tur med en mycket trevlig ägarinna så hon tog hem från en av sina leverantörer. Det gick åt 7 flaskor (de är lika stora som vanliga sprayflaskor med färg). Många tunna lager gör att det sitter, och det färgar inte av sig alls. Det har blivit lite slitage på vissa stället, men inte förstört utan bara snyggt :-)
Våga prova, lycka till

Ha en bra dag!
L

1 kommentar:

Liin sa...

Åh tack för svaret!!! Har fått tag i en chesterfieldsoffa nu så jag ska absolut testa!!! Får se om jag lyckas så bra som du?! :) trevlig kväll och en galet bra blogg säger jag igen!! Såå inspirerande!!! Kram Liin