söndag 20 januari 2013

Träna, träna, träna...

...och åter träna! Alltså ge mig en roller eller en målarpensel så gör jag jobbet på ett kick. Ge mig ett papper, penna och sudd så håller jag på i evigheter. Jag KAN INTE rita! Jag kan inte! Tur är väl att detta är första uppgiften, och det framgår att man ska lära sig allt från grunden. Dock kvarstår faktum: jag kan inte detta, kan man lära gamla hundar sitta?

//l

2 kommentarer:

carolabeforeandafter sa...

Lina, nu ska jag prata allvar med dig:

Du Kan Visst.

Sådär ser mina ritningar ut för jämnan till mina kunder. Jag har aldrig någonsin hört någon som har klagat. Tvärtom! Som inredare och idéspruta är man inte inhyrd som en arkitekt. Vill de ha exakta ritningar så kan de hyra in en sådan.
Huvudsaken är att du får fram det du vill ha fram. Sen om det inte är exakt, det skiter folk i. Det dina framtida kunder vill ha av dig är din kreativitet, ditt färgkunnande, belysning, möblering, förvaringslösningar och en massa annat. Men INTE hur du skissar. Du duger mer än väl.
Dont you oroa dig.
Kramar Carola

Blan betong och gammeldags pioner sa...

säger bara wow så jäkla härligt!!!! Blir lite avis jag går o trada på mitt jobb....visst utbildade jag mig till trädgårdsmästare o florist för typ 15 år sedan men håller inte på med detta nu längre.......inredare låter så roligt o efter vad jag sett hos dig är du SPECIALIST på detta!!! Stor lyckokram från Maja