fredag 5 februari 2010

Tror det funkar?!

Läste hos Fröken Vit att man kan få problem med sin blogg om man har laddat ner olika gadgets, som inte kommer från Blogger. Jag har ju haft ett litet snöfall på min sida, det är nu borttaget. Och det verkar som att “annonssidan” som dyker upp när man kommer till mig är borta! Är det så säger jag “tjo ho”, men eftersom att problemet dök upp i veckan och  snöfallet har pågått under en längre tid så tycker jag att det verkar konstigt…lite för enkelt? Men funkar det så är ingen gladare än jag :-)

Bild 008 Buffé i matrum…lite tomt ännu, men kommer nog på nåt bra vad det lider :-)

Har för övrigt intagit sängläge igen. Suck. Genomförkyld och halsont. Har fått “medicin” av min kära (fd) arbetskamrat “Grodan”. Problemet är att det inte är gott…bara med kaffe, råsocker å grädde (nu var det med honung å varmt vatten – b l ä) gissa vad jag fick :-) Skulle ha jobbat i morgon, men gulliga Å ställer upp. Tänker bara ligga å vila, kanske få lite idéer om inredning…brukar vara då som bildbanken fylls på!

Må så gott!

4 kommentarer:

Vitt och Blått sa...

Krya på dig!
Kram E

marianaskeramik sa...

oj hoppas att du snart mår bättre! vilken snygg klocka du hade "gjort" på väggen - I LIKE!
Nu är det snart dags för melodifestival!!
ha de gott
marianaskeramik

My sa...

ok. jag gissar... det börjar på w... om det är gott med kaffe och råsocker alltså. Men jag tycker nog att det är gott som det är ;) Själv har jag en flaska lokalproducerad rödflytande vätska här brevid. :) Inte lika hälsosam men ändå ;) Kramis och ta och sluta vara sjuk nån gång!

Fröken Fräken sa...

Den där bloggsnön har varit enbart jobbig tycker jag. Själv har jag inte haft någon sådan, men alla bloggar som jag varit in på med detta har varit jättesega.. det tar evigheter för sidan att dyka upp, och när man försöker skriva en kommentar så är det som om bokstäverna inte ploppar upp i samma takt som man skriver...

Trist med krasslighet, jag tror att jag är nästintill bra nu! Hoppas du kryar på dig!