tisdag 6 april 2010

Plåtskåp!

Oj, vad det tog tid innan jag kom med ett inlägg igen! Inspirationen har verkligen lyst med sin frånvaro, men nu hoppas jag att den har/ska komma tillbaka. Jag har tagit mig lite påskledigt, och ska göra allt det där som man inte hinner annars. Även om det innefattar en del röjning, tvättning, och sortering så ska det bli så skönt!

DSC01202_redigerad-1 DSC01203_redigerad-1 DSC01204_redigerad-1

Har iallafall fått hem en sån “där sak”, en sån som man får hjärtklappning av! Min pappa skulle åka till soptippen med sitt gamla vapenskåp, och vem tror ni skrek rakt ut! *ler* Tänk att de alltid ska kasta bort det som en annan tycker är toppengrejor :-) Nog för att han börjar bli van, men den här gången trodde han nog att det slagit runt totalt. Själv är jag mest lycklig för att lagen om vapenhantering (eller vilken det nu lyder under) skärptes för ett par år sen, för nu har jag ett nytt skåp för cdskivor och dyligt :-) Och (bonus) kolla vad som ligger ovanpå skåpet *ler från öra till öra* trallallarallalaaa!!! Har dock inte riktigt bestämt mig för var det ska placeras, så det får ligga ett tag till.

Ha en fortsatt trevlig tisdag!

9 kommentarer:

Min lya och jag sa...

Där e du ju :-) Var faktiskt in igår på din blogg för att kolla om jag hade missat något inlägg. Har ju dig på "bloggkoll" annars....men blev lite orolig att jag hade missat dig.....men så var icket fallet. Men nu e du ju tillbax, ordningen återställd :-)

Superfint skåp,eller häftigt/coolt kanske man ska säga?!
Ja du ser....det den ene tycker e skräp,tycker den andre e guld!!

Ha det så gott. Kramar fr ett snöigt(igen) Norrland.

Villa Björkebo sa...

SUPER snyggt! Hornen är jag riktigt avis på.
// Linda

UllaMona sa...

Så fint skåp och hornen blir jag riktigt avis på...visst är det älghorn?!

Kram från en (brunbränd) bloggare ;-)))

VITA NYANSER sa...

Vilket underbart fiiiint skåp!!! Och ditt kök, ja, helt underbart. Jag som precis tänkt att jag ska behålla mina lampor stålfärgade, har varit tveksam länge och tänkt måla de svarta, men som sagt tänkt igen att jag skulle låta bli, så kikar jag in till dig och du har en sån svart lampa....kanske det får bli svarta lampor ändå = )! Supersnyggt kök!!!

Kram L-L

Fröken Fräken sa...

Ja, verkligen, vilket häftigt skåp! Pappor måste man ha koll på så att de inte slänger något fint.. jag hade inte det och så hade min pappa slängt ett jättefint virkat överkast... suck!!

Vitbalansen - Helena sa...

Vilket überkanonsnyggt skåp! :-)

Kram från Helena

"M" sa...

jESUS!!!! RELIGIÖS....NOT! BARA HELT TAGEN AV DET SNYGGA SKÅPET....LYCKO DEJ.....

marianaskeramik sa...

men skulle han kasta det!! det ville ju jag ha!! hihi
det blev verkligen jättefint
önskar dig en trevlig helg
marianaskeramik

timelesshome annika sa...

Bra jobbat inget onödigt till tippen det vart u super snyggt med vapen skået.
-Gillar skylten
Annika