söndag 30 maj 2010

Det går så fort!

Helt makalöst att tiden inte kan stanna lite, det skulle jag sannerligen behöva. Dagar och kvällar bara rusar förbi. Hoppas verkligen att de inte går så fort när man får semester, det går jag inte med på :-)

Chefen och jag har varit på ytterligare en leverantörstripp, Affari, On samt Pb Home…jag är lyrisk! Massor med snyggt! Fick med mig lite saker hem, bl a dessa underbara ljusstakar från Affari…ahhhh! Himla trevligt att en annan fick chansen att gå på lite outlet :-)

DSC01347_redigerad-1 DSC01348_redigerad-1 DSC01349_redigerad-1

Har även haft födelsedag, och vilka presenter; soffa, fåtöljer, grill med tillbehör, finaste armbandet av sonen…helt otroligt, och jag fyller inte ens jämna siffror! Jag är nästan stum, och det vill inte säga lite :-) Och jag vet ju att vissa som varit här och firat läser bloggen så:

TACK, NI ÄR OSLAGBARA!

Ha en himla trevlig söndag, det tänker jag ha!

P.S Grattis alla mammor på Mors Dag!

5 kommentarer:

Hanna sa...

så mycket fint du fått.
kram
hanna

Malin sa...

Hej!

Vilka underbara ljustakar!!! VILL HA ;-) Do förstår jag att du är glad över. Kull att få så mycket fina saker när man fyller år, i bland kan man känna sig lite bortskämd.

Kram på Dig!

Malin

GundaM sa...

gratulerer med dagen som har vært da ;)

og de lysestakene så rå ut-men jeg må si det hornet under her var knall og ;) Me like!

vakker uke til deg!

Karna sa...

Gratulerer med overstått....

Tiden fyker...håper sommeren varer og varer og varer....

Fröken Fräken sa...

Grattis i efterskott!! Och jag önskar att jag fick åka till sådana företag när jag är på mina jobbresor.. underbara ljusstakar!

Näpp, på semestern har jag också bestämt att tiden ska gå såååå långsamt...