söndag 16 maj 2010

Spraya, eller inte spraya?

DSC01282_redigerad-1 DSC01283_redigerad-1

Är i valet och kvalet om jag ska spraya min nya coola “griskultingsvärmare” svart, eller om jag ska låta den vara? Ska man kanske bättra på den med samma kulör? Velar fram å tillbaka, fram å tillbaka…???

Vad tycker ni?

Vilken dag det blev i går, 25 grader varmt å strålande sol! Känns lite overkligt, men hoppas verkligen att det inte kommer av sig, idag regnar det nämligen lite till och från. Nästa fredag är det iallafall beställt kanonväder; mat, vänner och bubbel i trädgården…ber en stilla, som jag hoppas ska bli hörd!

Ha en trevlig söndag!

4 kommentarer:

Malin sa...

Hej!

Lampan är fin som den är tycker jag. Nu när ja ser att din hänger så fint över bordet, så ångrar jag att jag inte tog tillvara på dem vi hade på mitt gammla jobb när vi stängde för 1,5 år sedan. Ja, ja det är väl mycket man ångrar.

Ha en go vecka så ber jag också om sol och värme ;-)

Kram Malin

Min lya och jag sa...

Hej tjejen!!

Jättefin lampa...jag tycker du ska sprya den svart jag,men så e jag ju en inbiten "svartsprayare" också.
Men vela ett tag till,tills du känner dig riktigt säker på hur du vill ha den,så du inte gör något förhastat!! Tack för tipset om "trädgårdsbloggen"...uppskattas mycket!
Hoppas du får en bra start på den nya veckan och ett ännu bättre slut :-)
Kram Linda

UllaMona sa...

Spraya lampan svart och som pricken över iet sätt en klarröd sladd.
Jag såg detta i en inredningstidning....supersnyggt!
Kram

andi sa...

Hej!
Å, en sån lampa vill jag med ha. Hade en sån en gång som jag använde till hönsen som vi hade en sommar. Ja den åkte ju på loppis när vi flyttade, kunde väl aldrig tro att jag skulle ha användning för den något mer än mindre vilja ta IN den i mitt hem ;)
Tack för dina ord hos mig förut :) Du undrade vem jag är, jag kan säga att jag är arbetskompis med J i allafall ;)

Ha det så gott!