söndag 13 juni 2010

Sommarblommor!

Det är verkligen toppen att ha tillgång till en stor trädgård, speciellt när det kryllar av olika blommor! Nu kan man passa på att fylla alla vaser, med både det ena och det andra. Blir lite extra lyx i vardagen skulle jag vilja påstå :-)

Eftersom det är “ledig dag” idag så bockas “att-göra-listan” av flitigt. Jag kan faktiskt tycka att det är lite rogivande att göra en massa som man inte hunnit i veckan: städning, tvättning, målning, sortering, matlådetillverkning osv. Klart det får ju inte bli för mycket, men lagom, sådär så att man kan småtralla lite under tiden, och ta lite kaffe utan att behöva kasta i sig det…jag har inte så stora krav känns det som :-)

Nu ska jag rota fram en massa gamla ramar, här ska sprayas!

Ha en fortsatt trevlig söndag!

//L

4 kommentarer:

Malin sa...

Hej!

Låter som en bra söndag tycker jag! Vist är det skönt när "listan" har fått det mästa avbockat! Kaffe är extra gott att dricka när man har gjort en massa måsten tycker jag, gärna i en rolig eller fin kopp.

Må så gott!

Kram Malin

Fröken Fräken sa...

Hm hur gör du för att få syrener att trivas inomhus? Jag tar in och tar in, men de börjar sloka direkt!
Ledig dag, det låter toppen så här på en måndag när det känns som om det aldrig varit helg. ;-D

Vitt och Blått sa...

Låter som en härlig söndag! Själv har jag också en "att göra-lista" som bockas av och idag blev det en lunch hos mamma med syster också - trevlig avbrott i slipning, målning och spackling. :) Ha en bra vecka - kram E

Ting o Tankar sa...

Vad ska du spraya? Väntar otåligt och med spänning!