torsdag 29 april 2010

Edens lustgård?

Om inte annat så blir det lite kopplingar: äppelstol med ormskinn! För varför ska man bara ha vanligt tyg? Klart att man kan göra nåt annat nån gång, inga större summor så skulle jag tröttna så behöver jag inte få ågren över det :-) Tyvärr blev det lite tjockare än ett vanligt tyg, vilket gjorde att det inte gick att vika ihop så bra, men det fick bli ett par veck så löste sig det problemet. Tvåhundra klämmor och öm hand senare blev det så här! Cooola!

DSC01255_redigerad-1 DSC01260_redigerad-1 DSC01261_redigerad-1 DSC01263_redigerad-1

Ha en trevlig torsdag!

tisdag 27 april 2010

Favorit i repris!

Äntligen vår och säsong för pellisar. Jag är absolut inte kunnig på blommor, men nån äkta enstaka vill jag gärna försöka pyssla om.  “Stjärnpelargon” heter denna, hade den förra året, och det blev en klar favorit. En liten tuffing…om den överlever hos mig :-)

DSC01250_redigerad-1 DSC01251_redigerad-1

Ha en trevlig tisdag!

//L

söndag 25 april 2010

Hjärt-spader!

Jag kan inte annat än få hjärtproblem p g a av min pappa. Nu skulle han till å slänga den här! Jag får spader på honom! Fr o m nu är han ålagd med kasta-bort-förbud innan jag är kontaktad…måtte han ge sig nu :-)  Bara Gud vete vad han har hunnit rensa bort i sina dar, jag får rysningar, men mycket glad över att jag hann rädda denna :-)

Nu ska det bli lite mer målning, stolar som ska fräschas upp *ler*

Ha en trevlig söndag!

torsdag 22 april 2010

Omvänd ordning!

Tänk att man kan tycka att det är så himla kul å förnya på hemmafronten. Antar att jag är lite “skadad” av min mor, det kommer helt klart från henne. Om vi säger så här: min kläder luktade alltid lackfärg, under skoltiden…då förstår ni på vilken nivå det hela låg :-) Detta till trots så är jag mycket tacksam för att hon har “smittat” mig, världens roligaste intresse skulle jag vilja påstå!

Jag fick alltså ett litet ryck i lördags, och tog och målade om i köket. Jag vände helt enkelt på alltihopa, det mörka till ljust, och det ljusa till mörkt. Taa daa!

DSC01120_redigerad-1 DSC01222_redigerad-1

Före…                                           …efter!

Kalla mig knäpp, men sånt här får jag kickar av!

Må så gott!

//L

söndag 18 april 2010

Händer grejer!

Man ska inte bli rastlös en lördagskväll...det får man sota för när det är kanonväder på söndagen. Så typiskt, men det är bara att fortsätta...det kanske även är sol när jag är klar med penseln :-)

Ha en underbar söndag!

P.S Återkommer (såklart) med bilder så snart det är färdigt!

Bild: colorama.se

(Hemsk bild för en annan som inte alls gillar fötter, men den är ganska talande, så det får gå ändå)

onsdag 14 april 2010

Bruka Flagstore!

Nu far jag och chefen på en lite tripp till huvudstaden. Det ska besökas leverantörer, bl a Bruka, deras flagstore på Humlegårdsgatan...jag känner att jag får nästan spader redan nu...massor, å då menar jag massor med snyggt!
____________
På återbloggande!

lördag 10 april 2010

Detaljer!

Tänk att det är ljust igen, och man kan se detaljer (mullvadssyndrom i flera månader). Vissa syns mer än vad man vill att de ska, men de tänker jag inte skriva om här…hmm :-) Har haft lite storstädning under ledigheten, och märkte snabbt att gamla/orustade bostäder är inte städvänliga. Eller på ett sätt; man kan ta i lite utan att va rädd att det ska skrapas (som jag vill ha det). På ett annat sätt inser man att man bör vara ytterst försiktig, det kan nämligen trilla bort mer än vad man önskar! I vilket fall så insåg jag vilken skatt vi bor i, börjar bli nyfiken på vem som skavt omkring här innan oss? Ska nog försöka rota runt lite, spännande!

Lite detaljer (som ska synas) i dagsljus!

DSC01213_redigerad-1 DSC01214_redigerad-1 DSC01210_redigerad-1
DSC01206_redigerad-1 DSC01205_redigerad-1 DSC01212_redigerad-1

Ha en trevlig helg!

tisdag 6 april 2010

Plåtskåp!

Oj, vad det tog tid innan jag kom med ett inlägg igen! Inspirationen har verkligen lyst med sin frånvaro, men nu hoppas jag att den har/ska komma tillbaka. Jag har tagit mig lite påskledigt, och ska göra allt det där som man inte hinner annars. Även om det innefattar en del röjning, tvättning, och sortering så ska det bli så skönt!

DSC01202_redigerad-1 DSC01203_redigerad-1 DSC01204_redigerad-1

Har iallafall fått hem en sån “där sak”, en sån som man får hjärtklappning av! Min pappa skulle åka till soptippen med sitt gamla vapenskåp, och vem tror ni skrek rakt ut! *ler* Tänk att de alltid ska kasta bort det som en annan tycker är toppengrejor :-) Nog för att han börjar bli van, men den här gången trodde han nog att det slagit runt totalt. Själv är jag mest lycklig för att lagen om vapenhantering (eller vilken det nu lyder under) skärptes för ett par år sen, för nu har jag ett nytt skåp för cdskivor och dyligt :-) Och (bonus) kolla vad som ligger ovanpå skåpet *ler från öra till öra* trallallarallalaaa!!! Har dock inte riktigt bestämt mig för var det ska placeras, så det får ligga ett tag till.

Ha en fortsatt trevlig tisdag!