fredag 19 oktober 2012

Störningsmoment!

Ibland är det verkligen hopplöst att få till det! Det fastnar liksom. Det blir liksom inte klart. Det blir ett stort irriterande störningsmoment. Återkommer gång på gång. Stirrar. Vrider. Vänder. Går och byter. Irriterande!!! Världsliga problem, absolut. Men vet ju känslan när det faller på plats. Euforisk! Vill ju åt den...nu! Vad fasiken ska jag ställa på skänken?! :-)

I övrigt njuter jag av en ledig fredag. Visst det ska göras en del sysslor, men jag är ledig. Och i morgon ska jag bara roa mig...hurra!!! Dock kvarstår ovanstående problem. Och tips mottages mycket tacksamt. För störningsmoment ska man inte ha...så dä så!

Mysig fredag!
Lina

5 kommentarer:

Cecilia sa...

Jag skulle slopa tavlan och lyktan och ställa dit en stor maffig kandelaber! =)

Önskar dig en bra fredag!
Kram

carolabeforeandafter sa...

Hej där!
Jag tänker att det vore snyggt att flytta tavlan så långt det går åt vänster. Trava sedan fina askar i olika svarta- och vita mönster på varandra. Sen kan du ta något gammalt silverfat eller någon skål och ställa framför för att lägga smycken och dylikt i.

Fast annars är jag övertygad om att du är fullt kapabel att inreda själv! Men jag vet hur det blir ibland, man liksom bara kör fast på något.

Hej hopp C

Linda sa...

Jag håller med carolabeforeandafter. Behåll tavlan men dra den lite åt sidan och gör ett litet stilleben av saker du gillar vid sidan av.

Kram Linda

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Tack för tipsen!

Tavlan får vara kvar...av två anledningar: finns inte plats på något annat ställe, och för att dölja dörren, som så fint finns kvar bakom, och som inte har någon funktion alls eftersom den är igensatt från andra hållet? Lustig lösning men så är det :-)

Har ett par saker som nog ska få komma in från förrådet, så ska det nog fixa sig!


Ha det gott!
L

Vardagslyx sa...

En grön liten växt, kanske? Lite skir, i en vacker kruka.

Kram Pernilla