onsdag 1 september 2010

Inlägg fullt av ilska…!

Min blogg har har ett genomgående tema: inredning, men idag kommer det inte att handla om det. Idag kommer det nåt helt annat.

De som känner mig kan nog hålla med om att jag har ett sjujävla humör. Oftast ganska kontrollerbart, men när nån man tycker fruktansvärt mycket om blir sårad, nedtryckt, rent ut sagt utsatt för en riktig psykopat, då kan jag lova att kontrollknappen har tappat sin funktion.

Jag tänker inte hota med varken det ena eller det andra, som du “lilla psykopaten” har gjort, utan bara varna. Varna med versalt “V”: det slår tillbaka, var så säker. Du vet vad du har gjort…de människorna som behöver veta, vet vad du har gjort. Tråkigt att du inte förstod att vi skulle få reda på det, att vi står bakom, bryr oss och älskar. Fast det är klart, du har väl aldrig fått uppleva det, så hur ska du kunna veta att det är så det funkar? Du har lurat i alla att det är dig det är synd om, bullshit! Du har visat klart och tydligt att vissa saker följer med blodet och generna. Tack för det tydliggörandet!

Jag skriver alla mina inlägg med mycket kärlek, men det här inlägget innhåller så mycket mer av den varan. Det finns nån som mår piss för att en idiot beter sig som ett ännu större praktsvin. Jag skriver det igen: det slår tillbaka, var så säker!

//L

3 kommentarer:

MED EN KÄNSLA ♥...♪♫ sa...

Det skulle kunnat vara jag som skrivit detta inlägg hos mig...jag har oxå en nära vän som får stå ut så mycket skit just nu från en f.d man & ibland undrar man hur det fungerar i huvudet på vissa människor. Vad de önskar få ut av all smutskastning som inte är sann & hur de egentligen mår själva. Kram till dig iallafall, härligt att vi är fler som står bakom vänner!

UllaMona sa...

Kramar om dig ...det är fint att du tar ställning och står för det du tycker!

Anonym sa...

Bra att du säger ifrån, står upp för den som kanske inte orkar i en svår situation. Kram till er båda.

/Helena