söndag 5 september 2010

Singerpall!

Igår var det auktion på farmor och farfars gård. En era är slut. Fick lite tårar i ögonen, och en och annan klump i halsen ett par gånger, men så är livet. Vi går vidare med minnen, värdefulla  minnen :-)

Vi barnbarn har fått välja vad vi vill ha, men naturligtvis så var det ett par saker som inte nått mina ögon. Bara att vänta, å vänta alltså. En uppköpare norpade en inköpslista från mig…en sån där med pluppar som man sätter framför det man ska handla…225 kr tyckte jag blev lite väl, så den får nån annan njuta av. Och naturligtvis var nån mer intresserad av pallen, men se då fanns det ingen gräns. Den skulle jag ha punkt slut!  Alldeles, alldeles underbar :-) Lyktan är inte så pjåkig den heller, måste bara hitta nåt att fästa den på…!

DSC02368_redigerad-1 DSC02369_redigerad-1 DSC02370_redigerad-1

Ha en trevlig söndag!

//L

2 kommentarer:

Min lya och jag sa...

Halloj!!!

Fin,fina fynd...trots att det var tråkiga omständigheter...

Har min dator på lagning och har lite abstinens när jag inte kan gå in och kika på Fb och bloggar,bla din :-)
Tur man har en fungerande dator på jobbet iaf :-D

Hoppas du får en mysig höstdag!!

Kram Linda

Fröken Fräken sa...

FÖrstår att det måste kännas sorgligt, men tur att du fått med dig dina favoriter. Den där SIngerpallen var ju hur frän som helst!

Jo, den där skålen, är av en keramiker i Piteå, så jag gissar att det är på pitemål. Fast jag hade inte ens fattat att det betydde chips!