fredag 3 september 2010

Ny kärlek!

Tror att jag har gått och blivit väldans svag för plåt?! Gärna i lite äldre stil eller den industriella. Eller, det spelar ingen roll, jag blev nämligen dökär i  lampan “Work light” från Design House! Var där med chefen i tisdags, det skulle inhandlas lite nytt till hösten, och där hängde den…bara sååååå snygg! Just därför så tror jag inte att det spelar någon roll…det kanske bor en liten verkstadsmekaniker i mig…ja, så är det nog :-)

15363_1_big

Men det var inte den jag syftade på när jag började skriva mitt inlägg…virrpanna…det var mitt nya skåp! What a beauty! Ett gammalt toalettskåp, helt i plåt (såklart). Gjort i Kungsör…50-tal??? Fin-fint är det iallfall, och passar perfekt till att förvara ljus och tändare i. I love!

DSC02365_redigerad-1 DSC02366_redigerad-1 DSC02367_redigerad-1

Makalöst dålig bildkvalité, men så kan det gå när man kommer                                                                                      på att man ska göra ett inlägg mitt i natten :-)

Må så gott!

//L

P.S Tack för stödet ang förra inlägget, både ni som skrivit här, på FB, och som stoppat mig på stadens gator…det löser sig så småningom!

3 kommentarer:

GundaM sa...

nydelig skap og så ser den bakveggen ut til å være bare lekker og ;)

så innlegget ditt under her. godt du sier fra, vet hva du står for og av og ikke bruk din herlige energi på mennesker uten karma. de er ikke verdt det.

vakker dag til deg, nyt den til fulle!

klem fra GundaM midt i norge!

Anonym sa...

God Morgon du inredningsguru! Kom på när jag såg det här fina inlägget att jag är på jakt efter ett nyckelskåp eller iallafall nåt skåp som kan användas som nyckelskåp efter lite krok/magnetfix. Har du nåt hett tips på var jag kan hitta ett snyggt? Online eller riktigt butik spelar ingen roll. Jag har letat som en galning. Enkelt, rakt (inga krusiduller á la shabby) och som du själv säkert skulle sagt, gärna plåt. Och gärna lite lagom slitet. :-) Ha en trevlig sol-söndag! Kram Helena

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Helena!
Vi har två: Brukas svarta eller vita i plåt med en nyckel på. Dixies svarta med glasdörr, lite mönstrat, två olika modeller.
Annars loppis eller auktion...plötsligt händer det :-)

Ha en bra dag, kram