söndag 25 september 2011

Fix å färdigt!

Klart! Vitt blev det. Var inne på grått, men då ställde golvet till med lite problem. Det är grått, men ser i vissa ljus lite grönt ut, och det vill jag  ju inte ha på ett bord. Och att måla om golvet för att det ska passa med bord kändes som att gå lite över gränsen. Svarta möbler (och golv)  har jag ju redan och ur städsynpunkt så är det förmodligen det dummaste jag gjort…nått mer svart blir det nog inte. Nä, det vita står sig nog bäst här hemma så det fick det bli, och jag är jättenöjd!

2011 114 2011 115 2011 116

Bästa pappa (överpigg pensionär) tog genast på sig att såga och fixa lite efter mina noggranna förklaringar. Det gäller att vara tydlig för ibland går det så snabbt så man hinner inte ändra sig om det skulle behövas. Vet dock att frågan “hur kan ungen komma på nåt sånt här” ställdes till kära mor, med svaret “säkert nåt som dök upp på mässan”. Så var det dock inte, utan tar det lite tid att somna ibland så tar det lite tid att somna och det är då såna här saker som dyker upp. Vissa sömn-svårighets-idéer glöms bort, vissa sparas till rätt tillfälle, som detta.

Nä, bäst att ta tag i söndagen. Ärenden, klädsortering och 40-årsfika…kan bli en himla trevlig dag alltså :-)

//L

2 kommentarer:

Linda sa...

Urtjusigt var ordet!!

Hoppas du har haft en skön helg och får en bra start på den nya veckan (veckor som bara rusar fram)

Kram L

24seven by [bo:bakk] sa...

Jo men nu blev det ju jättebra! Vilket coolt bord, det gillar jag skarpt! Handyman-Lina. :-)

Klat du ska testa att måla lite på väggn. Man kan ju alltid måla över om det blir fult. Vill du testa och behöver låna färger och caps vet du vem du ska vända dig till. Be my guest. :-)

Ha en mysig måndag! Såna här morgonar älskar jag. Mörkt och dimmigt. Mmm. :)
Kram- Helena