söndag 4 september 2011

Sista dagarna?

Vilket väder! Helt lagom varmt, strålande sol, frisk luft...perfekt! Lite svårt är det ju att veta vad man ska sätta på sig, och för min del får det gärna bli kyligt. Jag har skrivit det förr, jag älskar hösten! Stickade tröjor, stövlar, massor av ljus, mustiga grytor osv. Jag passar nog väldigt bra som nordbo när det gäller årstiderna. Skulle inte vilja ha vare sig varmt eller kallt året runt. Nä, var årstid har sin tjusning när man får längta till nästa :-D

Här tas det rätt på lite äpplen idag. Träden är fullkomligt proppfulla, och inte är det få träd heller. Äppelmuffins med kardemumma och toscakräm blev jättesmaskigt. Sen ska det förvällas och frysas lite, kan vara bra att ha till både gröt och bakverk i vinter.

Näpp! Dags å sätta fart, lika bra så länge man kan vara i köket och ha dörren öppen...det luktar underbart från trädgården!

Trevlig söndag!
//L

4 kommentarer:

Linda sa...

Heeej min bloggvän :-)

Ja du....sommaren har verkligen rusat iväg och nu är den härliga hösten här.
Frisk luft och kommande vackra färger på träden,mysa ner sig i soffan och tända en massa ljus....Visst är det härligt?!

Min blogg har verkligen blivit "lidande" av den varna sköna sommaren.....Men nu så....så borde det väl bli ordning på torpet igen :-)
Nästa projekt blir tvättstugan...kanske jag lyckas få till nå bilder då :-)

Hoppas du har haft en bra sommar å att allt är bra med dig?!

Ha det gott så länge.... Kramar Linda

Fröken Fräken sa...

Nä, höst och jag passar inte ihop. Jag och min älskling sommaren vill alltid vara tillsammans!

Jag förstår att Formex är en helt annan grej när man jobbar i branschen och vill handla saker!

Den gråa filtskålen är från Hemtex vårsortiment (lite konstigt för inte känns den vårig direkt?!) Hittade den på rea i somras.

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hej!

Vilket vackert hem du har..
Jisses, så fint!

Ha en fin helg! Kram Maria

Anonym sa...

Hej! Vad fiiiint du har :) undrar vart du köpt ditt klinker i köket? Det är ljuvligt o skulle passa så bra hos oss! Är den lilla mosaiken 5 el 10cm? Glad påsk i tack för fin blogg! // Anna