söndag 18 september 2011

Huvudbry???

Stort nytt i-landsproblem har dykt upp; är det rätt färg för mig?
Vi börjar från början. Jag köpte mig två bord, som det sågades lite på. Benen kortades och vissa togs bort. Ett stort hål gjordes för att skålen skulle sänkas ner. Utförandet är perfekt, men färgen? Interiörbets "Drivved" inhandlades efter inspiration och tips från AnnaMalin (Helt Enkelt hos mig). Nu är frågan, är det jag, eller är det bara snyggt hos andra? Är det bättre med vitt, svart, grått...orange...suck, nåt "jippiemoment" är det då rakt inte. Vad ska jag göra? Kliar mig lite till i huvudet tror jag :-D

Fortsatt fundersam söndag önskas er!
//L

5 kommentarer:

Anna-Malin sa...

hej!

nu har jag mailat dig en gång till, eftersom mitt första svar inte kommit fram!
annars får du höra av dig igen :)

ha det fint!

/Anna-Malin

Linda sa...

Gokväll!! Hoppas du har haft en mysig helg?!

Jag är ju en inbiten svart/vit nörd :-) Så min röst faller på vita bord,jag tror att det skulle göra sig superbra till de mörka sofforna!!

Lycka till m ditt beslut :-)

Kram L

UllaMona sa...

Jag säger SVART bord!

Kram

24seven by [bo:bakk] sa...

Snyggt bord!! Du är händig du. Det är så jäkla härligt med de där heelt unika möblerna som ingen annan har. Jag supergillar! *tummen upp* Färgen...jaa du....det kanske är lite för mycket rött i? Fast det ska det väl inte vara i drivvedsbetsen? Hmm...skulle kanske göra sig bättre om det bara var gråaktigt?

Och tack för din gulliga kommentar om brödrosten. Graffiti är ju oftast stora pensel/spraydrag och stora ytor så det finns nog möjlighet för dig också om du skulle vilja testa. ;) Jag jobbar för en laglig graffvägg nere vid skatelokalen. Jag & kidsen kan stå där och måla tänkte jag. :D Vi får se hur det går med beslutet i den här bångstyriga kommunen....
Stor kram och krya på dig Lina!

Fröken Fräken sa...

Förstår problemet! Alltså, är bordet nu betsat i drivvedsbetsen? Jag tycker att du ska satsa på något gråare. Svarta bord tyker jag är väldigt opraktiska, varenda litet dammkorn syns, det vet jag av egen erfarenhet..