söndag 10 januari 2010

“Liten” idé!

Nu har jag bestämt mig, den gråa fondväggen i matrummet ska bli vit! Den är i liggande spånt så det blir lite “livat” även om den blir vit som det andra. Vad som ska hända den, när den väl är målad, det får ni klura på ett tag till…fniss! Men fylla en funktion, det kommer det att göra :-)

Texten

Denna texten hade jag på väggen i vardagsrummet (förra lägenheten)…men riktigt så ska det inte bli nu, men lite?!

* * * * * * * * * * * * * * * *

Sen är jag lite nyfiken. Vilka är ni som besöker min sida? Räknaren tickar på, men man har ju inte en endaste aning om vem som kikar in. Klart att några vet man ju, men ni som “smyger” :-) vilka är ni? Skriv gärna en rad, så blir jag himla glad!

Ha en trevlig söndagskväll!

7 kommentarer:

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Test

mianor71 sa...

Hej... fin blog du har, brukar kika in emmelanåt och läsa Mvh Mia

Mokzan sa...

Hej jag brukar titta in hos dig, ha det bra =)

Hemma hos Razzel sa...

Följer dig via bloglovin, och skriver då och då. Finns det redan ett tjugotal inlägg så skippar jag det ; )

Malin sa...

HEJ!

Jag brukar också "tasa" förbi och kika. Kul med fina bilder,de bästa gadinerna gör man själv ;-) Det är väl bara tiden som skall finnas också.
Kram Malin

limerose sa...

ja ha ja nu ändras det, det har vi med gjort, får se om det kommer ut på bloggen. Har en stor före efter kavalkad på det vi gjort i trädgården under 2007, 08 och 09. Vi har ialla fall bytt rum med Ronja, blev över förväntan. Nya väggar kommer att sättas upp i vårt rum i vår. Vi hörs snart. Kram

Caroline " Liin" sa...

Hej jag hittade din blogg efter Plaza Interiör, har skrivit till dig ang din soffa :) tssss.. gillar din blogg skarpt läser varje dag!/ Kramar Liin
armybyme.blogspot.com